Wellness massage

IMG_0059MYOS Opleidingen biedt klassieke masseurs en sportmasseurs (deze vooropleiding is vereist) de mogelijkheid volwaardig, gekwalificeerd behandelaar te worden op het gebied van wellness en ontspanning.

Gezien het feit dat alle basiskennis, met betrekking tot de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam, reeds aanwezig is staat deze modulaire opleiding volledig in het teken van de praktijk.

Tijdens de massagelessen wordt zowel ‘de mens’ als ‘de spier’ gemasseerd met een wellness-intentie. Heerlijke massages met een relaxerend (ontspannend) en vitaliserend (oppeppend) karakter behoren dan tot de mogelijkheden.

Wellness specialisaties

De opleiding is opgebouwd uit zes verschillende specialisaties. Deze zijn in willekeurige volgorde te volgen.

Het behalen van de zeven, bovenstaande deelcertificaten geeft recht op het diploma ‘Wellness massage’. Er is geen beperking met betrekking tot een maximale opleidingsduur.

Mogelijkheden

Het diploma ‘Wellness massage’ biedt volop mogelijkheden tot deelname aan de therapeutische vervolgopleidingen ‘Massagetherapie‘, ‘Lymfetherapie‘ en vele andere één- of meerdaagse nascholingen.

Voor de meest actuele data van de specialisaties verwijzen wij u naar onze kalender of naar de webpagina van de betreffende specialisatie.

Totale kosten

€ 825,-

Inclusief theoretisch cursusmateriaal, massage-olie, gebruik van overige praktische materialen, koffie/thee/water. Voor elke specialisatie dient apart te worden ingeschreven.

Ca. één week voorafgaand aan iedere specialisatie ontvangt u van ons, per mail, een uitnodiging met de resterende cursusinformatie. In de uitnodiging is een betaalverzoek opgenomen. Door op de link te klikken kunt u de betaling verrichten via iDEAL in uw eigen betaalomgeving. Alle gegevens (factuurbedrag, factuurnummer, etc.) zijn al voor u ingevuld. Voor een correcte verwerking van uw betaling in onze administratie, verzoeken wij u de betaling uitsluitend te verrichten door gebruik te maken van de betaallink in de uitnodiging. Tot die tijd hoeft u niets te doen.

Ingrid de Jong, Odette Timmer en Sandra Tuithof

CRKBO_Instelling
X