Wellness massage

IMG_0059MYOS Opleidingen verzorgt de unieke 2.0-versie van de opleiding ‘Wellness massage’. De inhoud en opzet is, als gevolg van jarenlange ervaring, volledig aangepast en ge-update en is op deze manier helemaal van deze tijd.

Deze erkende opleiding, speciaal ontwikkeld voor klassieke masseurs en sportmasseurs (deze vooropleiding is vereist), leidt op tot een volwaardig gekwalificeerd behandelaar op het gebied van wellness en ontspanning.

Gezien het feit dat alle basiskennis, met betrekking tot de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam, reeds aanwezig is staat deze opleiding volledig in het teken van de praktijk.

Tijdens de massagelessen wordt zowel ‘de mens’ als ‘de spier’ gemasseerd met een wellness-intentie. Heerlijke massages met een relaxerend (ontspannend) en vitaliserend (oppeppend) karakter behoren dan tot de mogelijkheden.

Wellness specialisaties

De eerste drie cursusdagen van de opleiding staan volledig in het teken van verschillende, gespecialiseerde wellness massagebehandeingen, te weten; ‘Hotstone massage’, ‘Lomilomi massage’, ‘Bamboe massage’ en ‘Indiase hoofdmassage’ (klik op de betreffende link voor meer inhoudelijke informatie).

Integratie en casuïstiek

Zodra bovenstaande specialisaties zijn afgerond wordt er gestart met ‘Integratie en casuïstiek’. Gedurende deze drie cursusdagen worden bestaande klassieke massagetechnieken op een innovatieve manier uitgevoerd, een diversiteit aan nieuwe klassieke massagetechnieken aangeleerd, is er aandacht voor een massage in zij-lig (bij zwangerschap en/of andere bewegingsbeperkingen) en worden de eerder genoemde ‘Wellness specialisaties’ volledig geïntegreerd in de bestaande massage-behandeling.

Praktijkassessment

Op de zevende cursusdag wordt de opleiding afgesloten met een uniek praktijkassessment, waarin alle kennis en praktische vaardigheden van zowel de klassieke (sport)massage als de wellness specialisaties samenkomen en op een vertrouwde manier kunnen worden geëtaleerd.

Mogelijkheden

Het diploma ‘Wellness massage’ biedt volop mogelijkheden tot deelname aan de therapeutische vervolgopleidingen ‘Massagetherapie‘, ‘Lymfetherapie‘ en vele andere één- of meerdaagse nascholingen.

  Dagopleiding
Aantal 7 lesdagen
Locatie Utrecht
Lesdag Donderdag
Startdatum 10 januari 2019
Einddatum 21 februari 2019
Lestijd  10.00 – 16.00 uur

€ 695,-

Inclusief theoretisch cursusmateriaal, massage-olie, gebruik van overige praktische materialen, assessment en koffie/thee/water

Betaalopties

1 x € 695,-

2 x € 350,-

Ca. één week voorafgaand aan de scholing ontvangt u van ons, per mail, een uitnodiging met de resterende cursusinformatie. In de uitnodiging is een betaalverzoek opgenomen. Door op de link te klikken kunt u de betaling verrichten via iDEAL in uw eigen betaalomgeving. Alle gegevens (factuurbedrag, factuurnummer, etc.) zijn al voor u ingevuld. Voor een correcte verwerking van uw betaling in onze administratie, verzoeken wij u de betaling uitsluitend te verrichten door gebruik te maken van de betaallink in de uitnodiging. Tot die tijd hoeft u niets te doen.

Ingrid de Jong

Angela Scheffer

Odette Timmer

Wellness massage

695,00

Cursuslocatie & aanvangsdatum *

Betaaloptie *

CRKBO_Instelling