Voet- en onderbeenmassage

Tijdens deze cursusavond wordt een volledige voet- en onderbeenmassage gedemonstreerd én praktisch geoefend. Deze ontspannende totaalbehandeling bestaat uit ruim 25 handgrepen. De losse vaardigheden zijn echter ook gemakkelijk te integreren in een bestaande massagebehandeling.

Enige massage-ervaring is gewenst, maar niet vereist. Ook zonder vooropleiding kan worden deelgenomen, een mooie kennismaking met het massagevak!

Effleurages en rotaties, uitgevoerd met een relaxerende intentie, hebben de overhand. Er wordt zowel met de volle hand(en), als met verschillende accenten van de hand(en), gemasseerd, zoals de duim(muis), pink(muis) en handwortel.

Naast de voet en de voorzijde van het onderbeen, is er ook aandacht voor de dorsale zijde van het onderbeen (de kuitmusculatuur, incl. achillespees) vanuit langzit.

Het cursusmateriaal bestaat uit een beschrijving van de handgrepen, welke worden ondersteund met kleurenfoto’s.

Aan het einde van de cursusavond wordt een certificaat van deelname uitgereikt.

Aantal 1 lesavond
Locatie Utrecht
Lesdag Donderdagavond
Datum 12 oktober 2023
Tijd 19.00 – 22.00 uur

€ 75,-

Inclusief theoretisch cursusmateriaal (full color), schrift, pen, massage-olie, certificaat en koffie/thee/water.

Ca. één week voorafgaand aan de scholing ontvangt u van ons, per mail, een uitnodiging met de resterende cursusinformatie. In de uitnodiging is een betaalverzoek opgenomen. Door op de link te klikken kunt u de betaling verrichten via iDEAL in uw eigen betaalomgeving. Alle gegevens (factuurbedrag, factuurnummer, etc.) zijn al voor u ingevuld. Voor een correcte verwerking van uw betaling in onze administratie, verzoeken wij u de betaling uitsluitend te verrichten door gebruik te maken van de betaallink in de uitnodiging. Tot die tijd hoeft u niets te doen.

Ingrid de Jong

Voet- en onderbeenmassage

75,00

Cursuslocatie & aanvangsdatum *

Betaaloptie *

  CRKBO_Instelling   NGS Logo nieuw
X