Trigger Needling Concept©; trainingsdag

Trigger Needling ConceptTer verlenging van de licentie organiseren wij meerdere keren per jaar een trainingsdag.

Deze trainingsdag biedt de mogelijkheid om te werken op spieren die je in de praktijk niet zo frequent behandelt, technieken te laten controleren en verfijnen, nieuwe technische varianten in te brengen en te bediscussiëren en casussen te bespreken. Op deze manier kan de therapeut op een verantwoorde manier het Trigger Needling Concept© (blijven) uitvoeren. 

Aan deze trainingsdag kan alleen worden deelgenomen als de therapeut in het bezit is van het diploma Trigger Needling Concept©.

Deelname aan deze trainingsdag leidt automatisch tot een verlenging van de licentie.

Aantal 1 lesdag
Locatie Utrecht
Lesdag Donderdag
Datum 21 december 2023
Lestijd 10.00 – 15.00 uur

€ 95,-

Inclusief gebruik van praktische materialen, licentie en koffie/thee/water.

Ca. één week voorafgaand aan de scholing ontvangt u van ons, per mail, een uitnodiging met de resterende cursusinformatie. In de uitnodiging is een betaalverzoek opgenomen. Door op de link te klikken kunt u de betaling verrichten via iDEAL in uw eigen betaalomgeving. Alle gegevens (factuurbedrag, factuurnummer, etc.) zijn al voor u ingevuld. Voor een correcte verwerking van uw betaling in onze administratie, verzoeken wij u de betaling uitsluitend te verrichten door gebruik te maken van de betaallink in de uitnodiging. Tot die tijd hoeft u niets te doen.

Peter Burger

Trigger Needling Concept©; trainingsdag

95,00

Cursuslocatie & aanvangsdatum *

Betaaloptie *

CRKBO_Instelling
X