Trigger Needling Concept©; leerlijn voet, been en onderrug voor podologen en (medisch) pedicures

IMG_0077MYOS Opleidingen verzorgt een uniek, therapeutisch dry needling concept, speciaal voor de gemotiveerde podoloog en (medisch) pedicure, met relevante kennis van de anatomie en fysiologie, het Trigger Needling Concept©.

Als podoloog of (medisch) pedicure krijgt je in de praktijk niet alleen te maken met cliënten die klagen over pijnlijke kloven, eelt of een likdoorn, maar ook met cliënten die pijnklachten hebben door onder andere Mortonse neuralgie, fasciitis plantaris, hallux valgus en achillespeesproblemen.

Deze klachten kunnen voortkomen uit, of blijven bestaan door, de aanwezigheid van actieve triggerpoints. De klachten, die zijn ontstaan als gevolg van deze pijnlijke verhardingen in het spierweefsel, kunnen worden gereduceerd of zelfs worden verholpen door het toepassen van dit krachtige dry needling concept.

Naast een behandelprotocol voor pijnklachten aan de voet, worden in deze leerlijn ook protocollen aangeleerd voor klachten aan het onderbeen, bovenbeen, de bekkengordel en de onderrug.

Alle hiervoor genoemde lichaamsdelen blijken via het zenuwstelsel een (segmentale) relatie te hebben en elkaar wederkerig te beïnvloeden. De behandelprotocollen zijn hier dan ook op afgestemd. Zo wordt er gebruik gemaakt van korte, krachtige, lokaal werkende interventies, uitgebreidere, doeltreffende, segmentaal werkende protocollen en combinaties hiervan.

Deze landelijk erkende opleiding is geaccrediteerd door de KTNO (BATC, NVST, LVNG en VBAG)

Aantal 5 lesdagen + 1 assessment 5 lesdagen + 1 assessment
Locatie Utrecht Utrecht
Lesdag Dinsdag Vrijdag
Lestijd 10.00 – 15.30 uur 10.00 – 15.30 uur
Startdatum 7 april 2020 25 september 2020
Einddatum 2 juni 2020 6 november 2020
Geen les 28 april, 5 en 26 mei 2020 23 oktober 2020 (i.v.m. de herfstvakantie)

€ 660,-

Inclusief theoretisch en praktisch cursusmateriaal, assessment en koffie/thee/water

Betaalopties

1 x € 660,-

2 x € 340,-

Ca. één week voorafgaand aan de scholing ontvangt u van ons, per mail, een uitnodiging met de resterende cursusinformatie. In de uitnodiging is een betaalverzoek opgenomen. Door op de link te klikken kunt u de betaling verrichten via iDEAL in uw eigen betaalomgeving. Alle gegevens (factuurbedrag, factuurnummer, etc.) zijn al voor u ingevuld. Voor een correcte verwerking van uw betaling in onze administratie, verzoeken wij u de betaling uitsluitend te verrichten door gebruik te maken van de betaallink in de uitnodiging. Tot die tijd hoeft u niets te doen.

Peter Burger

Trigger Needling Concept©; leerlijn onderste extremiteit en lumbaal

695,00

Cursuslocatie & aanvangsdatum *

Betaaloptie *

CRKBO_Instelling   KTNO   BATC   NVST   LVNG   VBAG
X