Trigger Needling Concept©; leerlijn onderste extremiteit en lumbaal

IMG_0077

MYOS Opleidingen verzorgt een uniek, therapeutisch dry needling concept, speciaal voor de gemotiveerde sport- en wellness masseur, sport- en massagetherapeut, podoloog en (medisch) pedicure, met relevante kennis van de anatomie en fysiologie, het Trigger Needling Concept©.

Binnen dit dry needling behandelconcept is een zeer effectieve synthese gemaakt van Westerse, neurofysiologische inzichten met betrekking tot pijn(verwerking), segmentale relaties, myofasciale triggerpoints, dry needling én een aantal krachtige elementen uit de acupunctuur.

Na het doorlopen van de eerste leerlijn volgt het afsluitende praktijkassessment. Een voldoende beoordeling geeft recht op het certificaat ‘Trigger Needling Concept©; onderste extremiteit en lumbaal’, waarmee je in staat bent cliënten met de meest uiteenlopende (pijn)klachten, in deze regio, te behandelen en pijnverlichting te geven, zowel met korte, krachtige protocollen als met uitgebreidere, algemenere behandelingen.

De leerlijn ‘Onderste extremiteit en lumbaal’ is onderdeel van de volledige opleiding ‘Trigger Needling Concept’. Deze landelijk erkende opleiding is als bijscholing geaccrediteerd door de KTNO (BATC, NVST, LVNG en VBAG) met 4,5 ECTS.

Aantal 5 lesdagen
  + 1 assessment
Locatie Utrecht
Lesdag Vrijdag
Lestijd 10.00 – 15.30 uur
Startdatum 14 april 2023
Einddatum 9 juni 2023
Géén les 28 april en 5 en 26 mei 2023

Als je jezelf meteen voor de gehele opleiding wilt inschrijven, met de mogelijkheid om STAP-budget aan te vragen, verwijzen wij je naar deze link.

€ 695,-

Inclusief theoretisch en praktisch cursusmateriaal, assessment en koffie/thee/water

Betaalopties

1 x € 695,-

Ca. één week voorafgaand aan de scholing ontvangt u van ons, per mail, een uitnodiging met de resterende cursusinformatie. In de uitnodiging is een betaalverzoek opgenomen. Door op de link te klikken kunt u de betaling verrichten via iDEAL in uw eigen betaalomgeving. Alle gegevens (factuurbedrag, factuurnummer, etc.) zijn al voor u ingevuld. Voor een correcte verwerking van uw betaling in onze administratie, verzoeken wij u de betaling uitsluitend te verrichten door gebruik te maken van de betaallink in de uitnodiging. Tot die tijd hoeft u niets te doen.

Peter Burger

Trigger Needling Concept©; leerlijn onderste extremiteit en lumbaal

695,00

Cursuslocatie & aanvangsdatum *

Betaaloptie *

CRKBO_Instelling   KTNO   BATC   NVST   LVNG   VBAG
X