Trigger Needling Concept©; leerlijn bovenste extremiteit en cervicaal

Trigger Needling ConceptGedurende deze leerlijn komen de volgende hoofdpunten/doelstellingen aan de orde:

  • Het maken van een effectieve puntselectie bij pijnsyndromen van de bovenste extremiteit en cervicale regio;
  • Het veilig en effectief plaatsen van naalden;
  • Het praktisch toepassen van het behandelprotocol.

Deze leerlijn kan pas gevolgd worden als het certificaat ‘Trigger Needling Concept©; leerlijn onderste extremiteit en lumbaal’ is behaald.

Naast de docentcontacturen komen er wekelijks ca. 6 thuisstudie-uren bij. Tussentijds zal met regelmaat toetsing plaatsvinden over de eerder opgedane kennis en vaardigheden.

Na het doorlopen van de tweede leerlijn volgt het afsluitende praktijkassessment waarbij de aangeleerde praktijkvaardigheden en kennis op een vertrouwde manier kunnen worden geëtaleerd. Een voldoende beoordeling geeft recht op het diploma en de licentie ‘Trigger Needling Concept©’.

De leerlijn ‘Bovenste extremiteit en cervicaal’ is onderdeel van de volledige opleiding ‘Trigger Needling Concept’. Deze landelijk erkende opleiding is als bijscholing geaccrediteerd door de KTNO (BATC, NVST, LVNG en VBAG) met 4,5 ECTS.

Aantal 3 lesdagen
  + 1 assessment
Locatie Utrecht
Lesdag Vrijdag
Lestijd 10.00  -15.30 uur
Startdatum 22 maart 2024
Einddatum 19 april 2024
Geen les 29 maart 2024

€ 495,-

Inclusief theoretisch en praktisch cursusmateriaal, assessment en koffie/thee/water.

Betaalopties

1 x € 495,-

Ca. één week voorafgaand aan de scholing ontvangt u van ons, per mail, een uitnodiging met de resterende cursusinformatie. In de uitnodiging is een betaalverzoek opgenomen. Door op de link te klikken kunt u de betaling verrichten via iDEAL in uw eigen betaalomgeving. Alle gegevens (factuurbedrag, factuurnummer, etc.) zijn al voor u ingevuld. Voor een correcte verwerking van uw betaling in onze administratie, verzoeken wij u de betaling uitsluitend te verrichten door gebruik te maken van de betaallink in de uitnodiging. Tot die tijd hoeft u niets te doen.

Peter Burger

Trigger Needling Concept©; leerlijn bovenste extremiteit en cervicaal

495,00

Cursuslocatie & aanvangsdatum *

Betaaloptie *

CRKBO_Instelling   KTNO   BATC   NVST   LVNG   VBAG
X