Trigger Needling Concept©; bij problematiek van de interne organen

Trigger Needling ConceptTijdens deze specialisatie wordt de problematiek van de interne organen geplaatst binnen het therapeutische kader van het Trigger Needling Concept©. Hierbij kan gedacht worden aan orgaanproblemen als oorzaak van problemen in het bewegingsapparaat of omgekeerd.

Aan deze specialisatie kan alleen worden deelgenomen wanneer het diploma Trigger Needling Concept© is behaald.

Na een korte, duidelijke, theoretische inleiding over de basisprincipes van de behandeling van orgaanproblematiek met het Trigger Needling Concept© wordt verder praktisch geoefend met de behandelprotocollen voor problematiek betreffende de volgende interne organen:

  • Longen;
  • Dikke darm;
  • Maag;
  • Hart;
  • Dunne darm;
  • Blaas;
  • Galblaas;
  • Lever.

Na het volgen van deze specialisatie wordt een certificaat uitgereikt en ben je in staat om stoornissen in het functioneren van de organen te koppelen aan segmentale relaties, triggerpoints en een verzameling van relevante acupunctuurpunten. Hierdoor ontstaat een functioneel en onderbouwd behandelprotocol dat op verschillende manieren ingezet kan worden; in verschillende uitgangshoudingen, delen van het protocol of het gehele protocol, vanuit een westerse visie, vanuit een acupunctuurvisie of gecombineerd, met verschillende priktechnieken en met een toniserende of sederende intentie.

Aantal 4 lesdagen
Locatie Utrecht
Lesdag Nader te bepalen
Data Nader te bepalen
Lestijd 10.00 – 15.00 uur

€ 440,-

Inclusief cursusmateriaal en koffie/thee/water.

Ca. één week voorafgaand aan de scholing ontvangt u van ons, per mail, een uitnodiging met de resterende cursusinformatie. In de uitnodiging is een betaalverzoek opgenomen. Door op de link te klikken kunt u de betaling verrichten via iDEAL in uw eigen betaalomgeving. Alle gegevens (factuurbedrag, factuurnummer, etc.) zijn al voor u ingevuld. Voor een correcte verwerking van uw betaling in onze administratie, verzoeken wij u de betaling uitsluitend te verrichten door gebruik te maken van de betaallink in de uitnodiging. Tot die tijd hoeft u niets te doen.

Peter Burger

Trigger Needling Concept© bij problematiek van de interne organen

440,00

Cursus locatie & start *

Kies de locatie en datum waar u de opleiding wil volgen. Exacte datum nog niet bekend.

Termijnbetaling *

U kunt kiezen uit 1 optie om uw opleiding te betalen.

CRKBO_Instelling
X