Stoelmassage

Tijdens deze cursus wordt een effectief behandelprotocol aangeleerd met als doel de cliënt te vitaliseren of te relaxeren. Dit alles in een relatief kort tijdsbestek van ca. 20 minuten. Aangezien de klassieke stoelmassage door de kleding heen wordt toegepast, zonder het gebruik van massage-olie, is deze massagevorm erg toegankelijk. Ook in het bedrijfsleven wordt stoelmassage al jaren succesvol ingezet om ziekteverzuim tegen te gaan.

Het grootste deel van de cursus staat in het teken van de praktijk. Theoretische ondersteuning met betrekking tot het afnemen van een goede anamnese voorafgaand aan de behandeling, om zowel de indicaties als contra-indicaties vast te stellen, is echter essentieel.

Bestaande (klassieke) massagetechnieken worden verder uitgebreid en therapeutische vaardigheden worden toegevoegd (o.a. mobilisaties, oscillaties, stretch- en pressietechnieken). Centraal staat de behandelregio rug/nek/schouder (incl. de arm en hand).

Er wordt gewerkt met volle handen, maar ook met de ellebogen en duimen (o.a. op meridianen).

Na volledige presentie, het inleveren van 10 cliëntendossiers én een voldoende beoordeling voor de afsluitende praktijkopdracht, wordt het diploma ‘Stoelmassage’ uitgereikt.

Avondopleiding Dagopleiding Dagopleiding
Aantal 6 lesavonden 3 lesdagen 3 lesdagen
Locatie Utrecht Utrecht Udenhout (Tilburg)
Lesdag Donderdag Maandag Woensdag
Startdatum 17 mei 2018 28 mei 2018 6 juni 2018
Geen les 11 juni 2018 20 juni 2018
Einddatum 21 juni 2018 18 juni 2018 27 juni 2018
Lestijd 19.00 – 22.00 uur 10.00 – 16.00 uur 10.00 – 16.00 uur

€ 350,-

Inclusief theoretisch cursusmateriaal en koffie/thee/water.

Ca. één week voorafgaand aan de scholing ontvangt u van ons, per mail, een uitnodiging met de resterende cursusinformatie. In de uitnodiging is een betaalverzoek opgenomen. Door op de link te klikken kunt u de betaling verrichten via iDEAL in uw eigen betaalomgeving. Alle gegevens (factuurbedrag, factuurnummer, etc.) zijn al voor u ingevuld. Voor een correcte verwerking van uw betaling in onze administratie, verzoeken wij u de betaling uitsluitend te verrichten door gebruik te maken van de betaallink in de uitnodiging. Tot die tijd hoeft u niets te doen.

Odette Timmer

Stoelmassage

325,00

Cursuslocatie & aanvangsdatum *

Betaaloptie *

CRKBO_Instelling