Schouderklachten; massage en therapie

SchouderklachtenKlachten over pijn in het schoudergewricht en de schouderregio, zijn na nekpijn- en lage rugpijn de meest voorkomende klachten over het bewegingsapparaat. Zeer bekend en berucht zijn de verhalen over de pijnlijke en beperkende ‘slijmbeursontstekingen’ en ‘peesontstekingen’.

In deze specialisatie wordt kennis aangereikt over de meest voorkomende (gezondheids)problemen met betrekking tot het schoudergewricht. Na het opfrissen en uitbreiden van de anatomische kennis van de schouderregio, worden problemen als een bursitis, tendinitis en frozen shoulder uitgebreid besproken, waaronder de symptomen, de (multifactoriële) oorzaken en de behandelmogelijkheden.

Zowel diagnostisch als therapeutisch wordt praktisch geoefend. Het accent van de behandelvaardigheden zal liggen op het aanleren van specifieke behandeltechnieken voor het schoudergewricht, gecombineerd met verschillende massage- en oefentherapeutische principes.

Aan het einde van deze interessante specialisatie wordt er een certificaat uitgereikt.

Aantal 1 lesdag
Locatie Utrecht
Lesdag Nader te bepalen
Datum Nader te bepalen
Lestijd 10.00 – 16.30 uur

Peter Burger

€ 150,-

Inclusief theoretisch cursusmateriaal (full color), schrift, pen, massage-olie, certificaat en koffie/thee/water.

Ca. één week voorafgaand aan de scholing ontvangt u van ons, per mail, een uitnodiging met de resterende cursusinformatie. In de uitnodiging is een betaalverzoek opgenomen. Door op de link te klikken kunt u de betaling verrichten via iDEAL in uw eigen betaalomgeving. Alle gegevens (factuurbedrag, factuurnummer, etc.) zijn al voor u ingevuld. Voor een correcte verwerking van uw betaling in onze administratie, verzoeken wij u de betaling uitsluitend te verrichten door gebruik te maken van de betaallink in de uitnodiging. Tot die tijd hoeft u niets te doen.

Schouderklachten; massage en therapie

140,00

Cursuslocatie & aanvangsdatum *

Betaaloptie *

CRKBO_Instelling KNWU
X