Mobilisaties en manipulaties; trainingsdag

Deze trainingsdag biedt de mogelijkheid om te werken op gewrichten die je in de praktijk niet zo frequent behandelt, technieken te laten controleren en verfijnen, nieuwe technische varianten in te brengen en te bediscussiëren en casussen te bespreken. Op deze manier kan de therapeut op een verantwoorde manier blijven mobiliseren en manipuleren.

Aan deze trainingsdag kan alleen worden deelgenomen als de therapeut, na deelname aan de drie masterclasses, in het bezit is van het diploma “Mobilisaties en manipulaties”.

De trainingsdag wordt afgesloten met een certificaat van deelname.

Aantal 1 lesdag
Locatie Utrecht
Lesdag Zaterdag
Datum 4 november 2023
Lestijd 10.00 – 16.00 uur

€ 125,-

Inclusief koffie/thee/water.

Ca. één week voorafgaand aan de scholing ontvangt u van ons, per mail, een uitnodiging met de resterende cursusinformatie. In de uitnodiging is een betaalverzoek opgenomen. Door op de link te klikken kunt u de betaling verrichten via iDEAL in uw eigen betaalomgeving. Alle gegevens (factuurbedrag, factuurnummer, etc.) zijn al voor u ingevuld. Voor een correcte verwerking van uw betaling in onze administratie, verzoeken wij u de betaling uitsluitend te verrichten door gebruik te maken van de betaallink in de uitnodiging. Tot die tijd hoeft u niets te doen.

Stefan Willemsen

Mobilisaties en manipulaties; trainingsdag

125,00

Cursuslocatie & aanvangsdatum *

Betaaloptie *

CRKBO_Instelling
X