Masterclass thoracaal en schoudergordel

Deze masterclass is toegankelijk voor (sport)masseurs en therapeuten met theoretische en praktische kennis van de anatomie en fysiologie en ervaring in
het behandelen van cliënten.

Tijdens deze praktische masterclass thoracaal en schoudergordel zullen diverse, soft tissue technieken worden aangeleerd aan de regio’s thoracale
wervelkolom, ribben, diafragma en schoudergordel.

De te behandelen technieken zijn:

  • manuele fasciestretch technieken;
  • bindweefsel manipulatie technieken;
  • wax-effleurage techniek;
  • muscle energy techniques;
  • release technieken van de regio thoracaal, ribben en schoudergordel.

Er worden, in verband met het stringente beleid van de Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd, géén manipulaties (manuele therapie technieken) en andere gewrichtstechnieken uitgevoerd aan de cervicale wervelkolom.

De aangeleerde technieken kunnen zowel ‘quick-fix’ worden gebruikt als ook ingebouwd worden in nieuwe of bestaande behandelprotocollen.

Aantal 3 lesdagen
Locatie Utrecht
Lesdag Zaterdag
Data 13 en 27 januari en 10 februari 2024
Lestijd 10.00 – 15.30 uur

Kosten

€ 435,-

Inclusief theoretisch cursusmateriaal (full color), schrift, pen, certificaat en koffie/thee/water.

Ca. één week voorafgaand aan de scholing ontvangt u van ons, per mail, een uitnodiging met de resterende cursusinformatie. In de uitnodiging is een betaalverzoek opgenomen. Door op de link te klikken kunt u de betaling verrichten via iDEAL in uw eigen betaalomgeving. Alle gegevens (factuurbedrag, factuurnummer, etc.) zijn al voor u ingevuld. Voor een correcte verwerking van uw betaling in onze administratie, verzoeken wij u de betaling uitsluitend te verrichten door gebruik te maken van de betaallink in de uitnodiging. Tot die tijd hoeft u niets te doen.

Stefan Willemsen en Peter Burger

Masterclass thoracaal en schoudergordel

435,00

Cursuslocatie & aanvangsdatum *

Betaaloptie *

CRKBO_Instelling
X