Massagetherapie

MassagetherapieDeze erkende opleiding is speciaal ontwikkeld voor de gemotiveerde klassieke, wellness en/of sportmasseur met relevante kennis van de anatomie en fysiologie.

Er wordt uitgebreide kennis en vaardigheden opgedaan om cliënten met, onder andere, de volgende gezondheidsproblemen effectief te behandelen:

  • Lage rugklachten (ook hernia-klachten);
  • Nek- en schouderklachten;
  • Hoofdpijnklachten;
  • Slijmbeurs- en peesontstekingen;
  • Tenniselleboog;
  • Post-whiplash-klachten;
  • Artrose;
  • Fibromyalgie;
  • Reuma.

Daarnaast kunnen de aangeleerde therapeutische vaardigheden, zoals bijvoorbeeld bindweefselmassage, triggerpointtherapie, mobilisaties en oscillaties van de wervelkolom en de perifere gewrichten, Chinese drukpuntmassage en de therapeutische massagetechnieken, gebruikt worden in de reguliere relaxerende, vitaliserende en (sport)massagebehandelingen bij, onder andere, hardlopers, voetballers, wielrenners en tennissers.

Na het doorlopen van deze éénjarige dagopleiding volgt het afsluitende praktijkassessment. Een voldoende beoordeling geeft recht op het diploma ‘Massagetherapie’, waarmee je in staat bent cliënten met de meest uiteenlopende (pijn)klachten therapeutisch te behandelen met een scala aan prachtige, maar vooral bewezen effectieve technieken.

Na afloop van of gedurende deze opleiding is het mogelijk om deel te nemen aan de verschillende modules behorende bij de opleiding Massagetherapie allround. Deze landelijk erkende opleiding is geaccrediteerd door de KTNO (BATC, NVST, LVNG en VBAG) met 28,5 ECTS. Het behalen van beide diploma’s biedt, onder bepaalde voorwaarden, mogelijkheden om de behandelingen vergoed te krijgen door de zorgverzekeraars.

Deze opleiding is inclusief de gespecialiseerde sportmassagebehandelingen bij ‘Hardlopers‘, ‘Voetballers‘, ‘Wielrenners‘ en ‘Tennissers‘, elk afzonderlijk door het NGS geaccrediteerd met 6 punten (totaal 24 punten).

 Aantal 28 lesdagen 28 lesdagen
 Locatie Utrecht Udenhout (Tilburg)
 Lesdag Maandag Woensdag
 Startdatum  24 september 2018 26 september 2018
 Einddatum 13 mei 2019 15 mei 2019
 Lestijd 10.00 – 16.00 uur 10.00 – 16.00 uur

€ 2125,-

Inclusief theoretisch cursusmateriaal, assessment en koffie/thee/water

Betaalopties:

1 x € 2125,-

1 x € 500,- en 8 x € 205,-

Ca. één week voorafgaand aan de scholing ontvangt u van ons, per mail, een uitnodiging met de resterende cursusinformatie. In de uitnodiging is een betaalverzoek opgenomen. Door op de link te klikken kunt u de betaling verrichten via iDEAL in uw eigen betaalomgeving. Alle gegevens (factuurbedrag, factuurnummer, etc.) zijn al voor u ingevuld. Voor een correcte verwerking van uw betaling in onze administratie, verzoeken wij u de betaling uitsluitend te verrichten door gebruik te maken van de betaallink in de uitnodiging. Tot die tijd hoeft u niets te doen.

Peter Burger

Massagetherapie

2.125,00

Cursuslocatie & aanvangsdatum *

Betaaloptie *

  CRKBO_Instelling   NGS Logo nieuw