Manuele lymfedrainage Masterclass; Borstgezondheid

Speciaal voor alle gediplomeerde Lymfetherapeuten (originele Voddermethode) organiseren wij een Masterclass ‘Manuele lymfedrainage’ met als thema ‘Borstgezondheid’.

Het programma voor deze bijzondere trainingsdag ziet er in grote lijnen als volgt uit:

  • Ochtend: opfrissen MLD van hals en gedeelte buik;
  • Middag: opfrissen MLD borst en opbouw behandeling MLD bij borstproblemen.

Het laatste deel van het middagprogramma wordt verzorgd door zelfstandig, medisch thermograaf Mariëlle van Tienen. Zij zal informatie geven over de medische thermografie en over veelvoorkomende aandoeningen van het borstweefsel (géén kanker!).

Uiteraard komt ook de rol van MLD bij goedaardige borstaandoeningen uitvoerig ter sprake en zal er ruim gelegenheid zijn voor het stellen van vragen aan Mariëlle van Tienen.

Tijdens de praktijk wordt er op elkaar gewerkt.

Aan het einde van deze zeer interessante Masterclass wordt er een certificaat uitgereikt.

Aantal 1 lesdag
Locatie Utrecht
Lesdag Vrijdag
Datum 13 september 2019
Lestijd 10.00 – 17.00 uur

€ 140,-

Inclusief koffie/thee/water.

Ca. één week voorafgaand aan de scholing ontvangt u van ons, per mail, een uitnodiging met de resterende cursusinformatie. In de uitnodiging is een betaalverzoek opgenomen. Door op de link te klikken kunt u de betaling verrichten via iDEAL in uw eigen betaalomgeving. Alle gegevens (factuurbedrag, factuurnummer, etc.) zijn al voor u ingevuld. Voor een correcte verwerking van uw betaling in onze administratie, verzoeken wij u de betaling uitsluitend te verrichten door gebruik te maken van de betaallink in de uitnodiging. Tot die tijd hoeft u niets te doen.

Désirée Groen

Voor een overzicht van uiteenlopende blogs, waarin de Manuele lymfedrainage centraal staat, verwijzen wij u naar ons archief

Manuele lymfedrainage Masterclass; Borstgezondheid

140,00

Cursuslocatie & aanvangsdatum *

Betaaloptie *

CRKBO_Instelling