Westerse LomiLomi Massage

LomiLomi

LomiLomi massage vindt zijn oorsprong op Hawaii. De aldaar heersende natuurlijke elementen, zoals de vurige vulkanen, de levenslustige, energieke watervallen, de aanwezige wind en de stromende en golvende oceaan vormen de basis voor het belangrijkste uitgangspunt van de LomiLomi massage, namelijk ‘harmonie in dynamiek’.

Praktische massagetechnieken, vanuit de Hawaiiaanse LomiLomi massage, worden op een Westerse manier geïnterpreteerd. De integratie van de massagevaardigheden, uitgevoerd met de onderarmen en ellebogen, op spieren en spiergroepen, binnen de bestaande sportmassagebehandeling, staat centraal.

Tijdens deze ontspannende, harmonische, maar toch diepe massagevorm worden zowel afzonderlijke lichaamsdelen, alsook het gehele lichaam gemasseerd. Er worden vurige, lokale (spier)accenten gelegd en er wordt gezorgd voor een algemene, stromende ontspanning.

Hierbij wordt, onder andere, gebruik gemaakt van lange, vloeiende strijkingen, waarbij niet alleen de handen worden gebruikt, maar waarbij het accent vooral ligt op de onderarmen. Dit alles vanuit een optimale en moeiteloze werkhouding.

Het ontspannende karakter van de LomiLomi massage wordt vooral opgewekt doordat de verschillende massagetechnieken naadloos en stromend in elkaar overlopen, ze op diverse relaxerende manieren worden uitgevoerd en er wordt gewerkt met warme olie.

Dit alles leidt er toe dat vastzittende blokkades loskomen en spanningen kunnen wegvloeien. Het zenuwstelsel en het lichaam kunnen zo het eigen, natuurlijk ritme hervinden en een sprankelende, vurige, stromende, energieke en vitale staat van zijn is de Hawaiiaanse beloning.

Tijdens deze praktische specialisatie wordt kort het theoretisch kader besproken en worden de basistechnieken aangeleerd. Er wordt gewerkt op de rug, nek-schouders, armen, benen én voeten. Vanzelfsprekend worden er ook lange, dynamische strijkingen aangeleerd die worden uitgevoerd vanaf de voet via de rug naar de hand en weer terug.

Aan het einde van deze specialisatie wordt er een certificaat uitgereikt en ben je in staat om je cliënten, met de ruim 25 geleerde technieken, een heerlijke Westerse LomiLomi behandeling te geven.

Hierna is het mogelijk om deel te nemen aan de verdiepingsdag ‘Westerse LomiLomi massage II‘.

Aantal 1 lesdag 1 lesdag
Locatie Utrecht Utrecht
Lesdag Donderdag Zaterdag
Datum 8 juni 2023 23 september 2023
Lestijd 10.00 – 17.00 uur 10.00 – 17.00 uur

€ 150,-

Inclusief theoretisch cursusmateriaal (full color), schrift, pen, massage-olie, certificaat en koffie/thee/water.

Ca. één week voorafgaand aan de scholing ontvangt u van ons, per mail, een uitnodiging met de resterende cursusinformatie. In de uitnodiging is een betaalverzoek opgenomen. Door op de link te klikken kunt u de betaling verrichten via iDEAL in uw eigen betaalomgeving. Alle gegevens (factuurbedrag, factuurnummer, etc.) zijn al voor u ingevuld. Voor een correcte verwerking van uw betaling in onze administratie, verzoeken wij u de betaling uitsluitend te verrichten door gebruik te maken van de betaallink in de uitnodiging. Tot die tijd hoeft u niets te doen.

Ingrid de Jong

Westerse LomiLomi massage I

150,00

Cursuslocatie & aanvangsdatum *

Betaaloptie *

CRKBO_Instelling
X