Westerse LomiLomi Massage II

Praktische massagetechnieken, vanuit de Hawaiiaanse LomiLomi massage, worden op een Westerse manier geïnterpreteerd. De integratie van de massagevaardigheden, uitgevoerd met de onderarmen en ellebogen, op spieren en spiergroepen, binnen de bestaande sportmassagebehandeling, staat centraal.

Dit is een vervolg op de basisdag ‘Westerse LomiLomi massage‘. Zonder het certificaat van de basisdag kan helaas (nog) niet worden deelgenomen aan deze verdieping.

Tijdens deze verdiepingsdag worden ca. 40 (therapeutische) onderarmtechnieken behandeld vanuit ruglig. Gedurende deze ontspannende, harmonische, maar toch diepe massagevorm worden zowel afzonderlijke lichaamsdelen, alsook het gehele lichaam gemasseerd. Lokale (spier)accenten en lange, vloeiende strijkingen zorgen voor een mooie dynamiek en creëren een diepe ontspanning.

Het accent ligt op de behandeling van de voorzijde van het lichaam, maar het oliebestendige hoeslaken maakt het mogelijk ook de rug/nek/schouderregio te behandelen vanuit deze uitgangshouding. Dat geeft weer een hele andere dimensie aan de LomiLomi massagebehandeling.

Onderstaande regio’s en combinaties hiervan staan centraal:

  • Gehele been (incl. knie)
  • Buik
  • Decolleté
  • Schouder
  • Nek
  • Onder- en bovenrug
  • Armen
  • Pols/hand

Diverse onderarmtechnieken worden gecombineerd met rekken, pulsen én mobiliseren.

Het theoretisch cursusmateriaal is verrijkt met uitgebreide beschrijvingen van de handgrepen, ondersteund met kleurenfoto’s.

Aan het einde van deze praktische verdiepingsdag wordt er een certificaat uitgereikt.

Aantal 1 lesdag 1 lesdag
Locatie Utrecht Utrecht
Lesdag Donderdag Zaterdag
Datum 6 juli 2023 7 oktober 2023
Lestijd 10.00 – 17.00 uur 10.00 – 17.00 uur

€ 150,-

Inclusief theoretisch cursusmateriaal (full color), schrift, pen, massage-olie, certificaat en koffie/thee/water.

Ca. één week voorafgaand aan de scholing ontvangt u van ons, per mail, een uitnodiging met de resterende cursusinformatie. In de uitnodiging is een betaalverzoek opgenomen. Door op de link te klikken kunt u de betaling verrichten via iDEAL in uw eigen betaalomgeving. Alle gegevens (factuurbedrag, factuurnummer, etc.) zijn al voor u ingevuld. Voor een correcte verwerking van uw betaling in onze administratie, verzoeken wij u de betaling uitsluitend te verrichten door gebruik te maken van de betaallink in de uitnodiging. Tot die tijd hoeft u niets te doen.

Ingrid de Jong

Westerse LomiLomi massage II

150,00

Cursuslocatie & aanvangsdatum *

Betaaloptie *

CRKBO_Instelling
X