Lage rugklachten (verdieping); massage en therapie

Lage rugklachten2Therapeuten worden in de praktijk veelvuldig geconfronteerd met cliënten die klagen over lage rugpijn. Lage rugpijn kan op verschillende manieren worden ingedeeld en kan worden bezien in een aantal veelvoorkomende patronen. Kennis en herkenning van die patronen geeft een stevige basis van waaruit lage rugpijnklachten optimaal kunnen worden benaderd en behandeld. Tijdens deze specialisatie wordt deze kennis praktisch gekoppeld aan het onderzoek en de behandeling.

Het accent van de therapeutische behandelmogelijkheden ligt op het aanleren van mobiliserende gewrichtstechnieken van de lumbale wervelkolom en het sacro-iliacale (SI) gewricht én de integratie daarvan in de massage en therapeutische behandeling. Ook de oefentherapeutische consequenties (huiswerk) komen aan de orde.

Na het volgen van deze specialisatie wordt er een certificaat uitgereikt en beschik je over functionele kennis van de verschillende verschijningsvormen (patronen) van lage rugklachten, van klachten over de regio van de S.I.-gewrichten en over de benodigde diagnostische en therapeutische vaardigheden.

Er kan uitsluitend worden deelgenomen aan deze verdieping indien het volgen van de specialisatie ‘Lage rugklachten; massage en therapie‘ hieraan vooraf is gegaan

Aantal 1 lesdag
Locatie Nader te bepalen
Lesdag Nader te bepalen
Datum Nader te bepalen
Lestijd 10.00 – 16.00 uur

€ 130,-

Inclusief theoretisch cursusmateriaal en koffie/thee/water.

Ca. één week voorafgaand aan de scholing ontvangt u van ons, per mail, een uitnodiging met de resterende cursusinformatie. In de uitnodiging is een betaalverzoek opgenomen. Door op de link te klikken kunt u de betaling verrichten via iDEAL in uw eigen betaalomgeving. Alle gegevens (factuurbedrag, factuurnummer, etc.) zijn al voor u ingevuld. Voor een correcte verwerking van uw betaling in onze administratie, verzoeken wij u de betaling uitsluitend te verrichten door gebruik te maken van de betaallink in de uitnodiging. Tot die tijd hoeft u niets te doen.

Peter Burger

Lage rugklachten (verdieping); massage en therapie

120,00

Cursuslocatie & aanvangsdatum *

Betaaloptie *

CRKBO_Instelling KNWU
X