Hoofdpijn; massage en therapie

Hoofdpijn; massage en therapieHoofdpijn is een veelvoorkomend probleem. Bijna iedereen heeft in zijn leven wel eens hoofdpijn gehad. Hoofdpijn komt in vele verschillende vormen voor en kent enorm veel verschillende oorzaken. Dit maakt de behandeling van hoofdpijn dan ook lastig. Therapeutisch bezien zijn slechts een beperkt aantal hoofdpijnvormen adequaat te behandelen.

Er wordt tijdens deze specialisatie een praktische indeling gemaakt van de verschillende hoofdpijn- en mengvormen. Zowel diagnostisch als therapeutisch wordt er praktisch geoefend. Het accent van de behandeltechnieken zal liggen op het aanleren van mobiliserende gewrichtstechnieken van de hoog-cervicale wervelkolom gecombineerd met verschillende massagetechnieken.

Aan het einde van deze interessante specialisatie wordt er een certificaat uitgereikt en beschikt de therapeut of masseur over functionele kennis van de 4 belangrijkste, primaire hoofdpijnvormen en beheerst deze de vaardigheden om, indien van toepassing, een effectieve behandeling te geven.

Aantal 1 lesdag 1 lesdag
Locatie Utrecht Utrecht
Lesdag Zaterdag Vrijdag
Datum 3 juni 2023 15 september 2023
Lestijd 10.00 – 16.30 uur 10.00 – 16.30 uur

€ 150,-

Inclusief theoretisch cursusmateriaal (full color), schrift, pen, flesje massage-olie, koffie/thee/water, certificaat.

Ca. één week voorafgaand aan de scholing ontvangt u van ons, per mail, een uitnodiging met de resterende cursusinformatie. In de uitnodiging is een betaalverzoek opgenomen. Door op de link te klikken kunt u de betaling verrichten via iDEAL in uw eigen betaalomgeving. Alle gegevens (factuurbedrag, factuurnummer, etc.) zijn al voor u ingevuld. Voor een correcte verwerking van uw betaling in onze administratie, verzoeken wij u de betaling uitsluitend te verrichten door gebruik te maken van de betaallink in de uitnodiging. Tot die tijd hoeft u niets te doen.

Javier Sarmiento Peñate en Peter Burger

Hoofdpijn; massage en therapie

150,00

Cursuslocatie & aanvangsdatum *

Betaaloptie *

CRKBO_Instelling KNWU
X